top of page

Route

      Het gebouw Schiewaegh​            Informatiebord                     Parkeergelegenheid  

                                                                                                                      aan achterkant

                                                                                                                      van het gebouw

​​

Met de auto:

U rijdt via de A20 (Rotterdam) richting Hoek van Holland. U neemt de afslag 'Schiedam Noord' (afrit 10). Bij de stoplichten gaat u rechtsaf, richting 'Centrum'. Langs het politiebureau en het Vlietlandziekenhuis (aan uw rechterhand) en onder het spoorwegviaduct door. Bij de rotonde rechtdoor(2e afslag), dit is de Nieuwe Damlaan. Vervolgens de eerste weg links, dit is de Nolenslaan, en meteen de eerste weg rechts, dit is de Loeffstraat. Daar komt u uit op de parkeerplaats bij de achteringang van Schiewaegh (zie foto). Ook in de Loeffstraat zelf is over het algemeen wel plaats.

Plan uw reis met de auto zelf op www.anwb.nl​ 

 

Nota Bene: gebruikt u een navigatiesysteem in de auto?  Stel dan als adres  Nieuwe Damlaan 759 in. Dit is het nummer van het hoofdgebouw Schiewaegh. Uw systeem zal dit beter herkennen dan ons nummer 845.

 

​Met het openbaar vervoer:

Trein

Vanwege het opheffen van Station Nieuwland stapt u uit bij Station Schiedam Centraal en reist u verder met bus 51. (plan uw reis met www.9292.nl)

 

Tram (21 en 23)

De tram stopt voor het Vlietlandziekenhuis, vandaar teruglopen onder het station Nieuwland, rechtdoor over de rotonde (Nieuwe Damlaan). U ziet aan de linkerzijde van de straat het gebouw Schiewaegh liggen.

 

Metro

Uitstappen station Parkweg (Calandlijn) en de Burg. Honnerlage Gretelaan uitlopen richting Nieuwe Damlaan. U ziet het deels gele flatgebouw meteen.

 

Bus

Buslijn 51 stopt voor de deur

 

Plan uw reis met het openbaar vervoer zelf op www.9292.nl

Adres
Nieuwe Damlaan 845
3119 AV Schiedam
Tel: 010-7891600
pelvicumschiedam@hotmail.com

bottom of page